Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
«Хай знають, що ми всі здорові!» – лучанка Ольга Батура після карантину готова повертатися із Нових Санжар (Фото)

Усі – в передчутті повернення додому (Ольга третя зліва)

О. Батура

«Хай знають, що ми всі здорові!» – лучанка Ольга Батура після карантину готова повертатися із Нових Санжар (Фото)

На руках довідка, завізована оперативним штабом обсервації в медцентрі Полтавщини

«Чекаємо, коли закінчаться зустрічі, пов'язані з візитом українського Президента на Полтавщину, а тоді нас доставлятимуть по домівках», – розповіла наша землячка Ольга Батура газеті «Волинь». Молода жінка передала фото медичної довідки, у якій записано, що вона перебувала в тимчасовій ізоляції з 20 лютого по 5 березня цього року в санаторії «Нові Санжари» Полтавської області.

«Під час перебування в ізоляції, при проведенні лабораторних досліджень.., було отримано 2 послідовних негативних результати ПЛР дослідження на визначення nCoV-2019», – записано в документі про здоров'я. 

 

 Стан здоров'я, як свідчать медики, на період закінчення тимчасової ізоляції задовільний. «Під час перебування в ізоляції, при проведенні лабораторних досліджень.., було отримано 2 послідовних негативних результати ПЛР дослідження на визначення nCoV-2019», – записано в документі про здоров'я. 

Ольга Батура зауважила, що матиме на пам'ять про цю непросту у її житті подію ще й футболку зі спеціальними написами та фото. Одне з найголовніших для неї – з лікарями, які стали за цей період особливими: «Найрідніші за ці 14 днів люди. Приходили по декілька разів на день!».

Раніше стало відомо, що сьогодні Президент України Володимир Зеленський відвідає Медичний центр Національної гвардії в смт Нові Санжари, де перебувають українці та іноземні громадяни, евакуйовані з Китаю.

О 12:00 четверга, 5 березня, закінчився термін обсервації евакуйованих із Уханя (КНР) людей.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel