Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
У школах Іванич та Володимир-Волинському районі ввели карантин

До таких дій спонукає рівень захворюваності на ГРВІ

Фото з відкритих джерел

У школах Іванич та Володимир-Волинському районі ввели карантин

Перевищено епідпоріг

У чотирьох школах Волині: селищі Іваничі, Володимир-Волинському та Любомльському районах, через високий рівень захворюваності на грип та ГРВІ, впровадили карантин. Про це інформує Суспільне Волині, передає Буг.

«У Луцьку, Володимирі-Волинському і семи районах Волині станом на сьогодні на 30% перевищений епідпоріг – захворюваність на грип та ГРВІ тримається на високому рівні», – розповіла лікар-епідеміолог Лариса Дудковська.

За минулий тиждень майже 8 тисяч волинян захворіло, в інфекційні відділення госпіталізували дві сотні недужих. В області припинене навчання у чотирьох школах – у Володимир-Волинському, Любомльському районах та селищі міського типу Іваничі.

Як повідомили інтернет-виданню «БУГ» у міському управлінні освіти, у школах Володимира-Волинського відсутніх учнів -- 12 відсотків. Карантин у навчальних закладах міста не вводять. «У Луцьку, Володимирі-Волинському і семи районах Волині станом на сьогодні на 30% перевищений епідпоріг – захворюваність на грип та ГРВІ тримається на високому рівні», – розповіла лікар-епідеміолог Лариса Дудковська.

Telegram Channel