Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Вслід за Луцьком карантин оголосили і в районі

Зупинити поширення коронавірусу.

ua-reporter.com

Вслід за Луцьком карантин оголосили і в районі

Учора ввечері у райдержадміністрації проведено комісію з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, де було прийнято відповідне рішення

Про це Тарас Яковлєв написав у фейсбуці. «Вирішили доручити головам громад Луцького району прийняти рішення, щодо призупинення роботи закладів громадського харчування, торгово-розважальних центрів та установ сфери послуг та торгівлі окрім продуктових магазинів, супермаркетів та аптек, в яких місцевим радам пропонується визначити граничну кількість присутніх!» - йдеться у дописі очільника Луцької райдержадміністрації.

 І взагалі, в цей небезпечний період намагайтесь уникати людних місць - це Ваша безпека, всім здоров'я, сподіваємось на розуміння!

Також заборонили масові спортивні, культурні та інші заходи. На період карантину не будуть проводитись прийоми громадян та будуть внесені зміни в роботу ЦНАПів та громадських приймальнь соціальних служб.

«Тому прошу врахувати, якщо запланували візит в державні органи Луцького району - отримуйте консультації та адмінпослуги за допомого телефонного зв'язку або онлайн. При крайній необхідності відвідуйте громадські приймальні, попередньо з'ясовавши режим роботи. І взагалі, в цей небезпечний період намагайтесь уникати людних місць - це Ваша безпека, всім здоров'я, сподіваємось на розуміння!» - повідомив Тарас Яковлєв.

Telegram Channel