Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Чому лучанин й учасник гурту Go_A Ігор Дуденчук не зможе поїхати на Євробачення-2020

Гурт Go-A Band представлятиме Україну на пісенному конкурсі наступного року

Фейсбук

Чому лучанин й учасник гурту Go_A Ігор Дуденчук не зможе поїхати на Євробачення-2020

Конкурс перенесли!

Щорічний пісенний конкурс Євробачення, який мав відбутися 12 травня у Роттердамі, організатори вирішили скасувати через загрозу поширення коронавірусу. Міжнародний 65-ий пісенний конкурс перенесли на 2021 рік, інформує телеканал 24.

Заяву щодо скасування Євробачення опублікували на офіційному сайті. «Ми дуже пишаємось тим, що пісенний конкурс «Євробачення» щороку об'єднує аудиторію, і ми, як мільйони вас по всьому світу, надзвичайно сумуємо, що він не відбудеться у травні», – зазначається в повідомленні.

Організатори зазначили, що впродовж декількох тижнів шукали альтернативні варіанти, аби провести пісенний конкурс, однак у зв'язку з пандемією коронавірусу вирішили відмовитися від конкурсу.

«Ми дуже пишаємось тим, що пісенний конкурс «Євробачення» щороку об'єднує аудиторію, і ми, як мільйони вас по всьому світу, надзвичайно сумуємо, що він не відбудеться у травні», – зазначається в повідомленні.

Гурт Go-A Band представлятиме Україну на Євробаченні 2021, йдеться на сторінці у фейсбуку спільноти Eurovision Ukraine - Євробачення Україна. Телеканали UA: ПЕРШИЙ та СТБ повідомили, що додатковий національний відбір у 2021 році не проводитимуть.

«Якщо в житті гурту Go_A нічого не зміниться й вони будуть готові виступити на сцені Євробачення наступного року, ми цьому сприятимемо. Це стосується й підготовки до пісенного конкурсу, і решти організаційних питань», — заявив голова правління UA: Суспільне мовлення Зураб Аласанія.

Go_A (укр. Ґоу_Ей) — український електрофольк-гурт, що поєднує український автентичний вокал, сучасні танцювальні біти, африканські барабани та потужний гітарний драйв. Сопілкар гурту Ігор Дуденчук - вихованець Волинського училища культури і мистецтв.

Як інформує Вікіпедія, гурт заснував Тарас Шевченко. Музиканти Go_A походять з різних країв України: Катерина Павленко - Ніжин, Тарас Шевченко – Київ, Ігор Діденчук – Луцьк, Іван Григоряк – Буковина.


 


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel