Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Поліція готова відреагувати на всі порушення карантину: моніторять соцмережі і знають про конфлікти з водіями

З початку карантинних заходів склали понад 600 адмінпротоколів про порушення

Нацполіція

Поліція готова відреагувати на всі порушення карантину: моніторять соцмережі і знають про конфлікти з водіями

Правоохоронці закликають постраждалих повідомляти про усі факти

Заступник голови Нацполіції Олександр Фацевич повідомив, що поліцейські оперативно реагують на всі повідомлення, пов’язані із порушенням карантину, інформує офіційний сайт Національної поліції у Волинській області.

«Ми звертаємося до водіїв і кондукторів  із прохання негайно повідомляти про такі факти, аби ми могли оперативно відреагувати».

 Поліцейські закликають громадян ставитися із розумінням до таких заходів, не піддавати небезпеці себе та своїх близьких та без необхідності не покидати домівку. «Ми звертаємося до водіїв і кондукторів  із прохання негайно повідомляти про такі факти, аби ми могли оперативно відреагувати».

З початку карантинних заходів Національна поліція склала 613 адміністративних протоколів за статтею 44-3 КУпАП. Найбільше протоколів складено на працівників та керівників підприємств та установ, а також на перевізників та керівників підприємств, які надають послуги пасажирських перевезень. Підрозділами Національної поліції до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено сім кримінальних проваджень за статтею 325  Кримінального кодексу України. 

Найбільше порушень правил щодо  карантину людей було виявлено у Дніпропетровській області – 110 протоколів, у Донецькій – 68, у місті Києві – 46, у Запорізькій області – 39 та у Черкаській – 37. 

Telegram Channel