Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Хворого на коронавірус житомирянина притягнуть до криміналу

Немає слів...

Фото: Конкурент

Хворого на коронавірус житомирянина притягнуть до криміналу

Чоловік зумисно приховав від лікарів свої контакти

У Житомирі відкрили кримінальне провадження щодо хворого на новий тип коронавірусу, який приховав свої контакти.

Як повідомили кореспонденту УНІАН у Відділі комунікації поліції в Житомирській області, наразі розслідується кримінальне провадження, відкрите за ст. 325 (Порушення санітарних правил і норм щодо  запобігання інфекційним захворюванням та масовим  отруєнням) Кримінального кодексу України.

У ході досудового розслідування перевіряється інформація про укриття відомостей хворим на COVID-19 щодо причетності до перевезення організованої групи туристів до Австрії та назад в Україну.

«У ході досудового розслідування перевіряється інформація про укриття відомостей хворим на COVID-19 щодо причетності до перевезення організованої групи туристів до Австрії та назад в Україну», – йдеться у повідомленні.

Нині встановлено, що рейсами в обидві сторони одночасно з хворим скористались ще понад 30 людей.

Наразі поліцейські встановлюють їхні контакти, місце проживання та спілкуються з ними щодо мети нещодавнього візиту за кордон, а також пояснюють необхідність дотримання режиму самоізоляції. 

Як відомо, житель Житомира, у якого підтвердили захворювання на коронавірус, побував за кордоном. Нині він знаходиться у лікарні. До госпіталізації чоловік перебував вдома у самоізоляції. Йому 49 років, він – приватний підприємець.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel