Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Волинські «Мрія» та «Посмішка» підкорили Львів і не тільки

Танцювальний колектив «Посмішка» (з батьками) після успішного виступу в Львові.

Фото Вікторії Івашко.

Волинські «Мрія» та «Посмішка» підкорили Львів і не тільки

Доки в Україну крався коронавірус, прихід цьогорічної весни вихованки керівника танцювальних колективів «Мрія» і «Посмішка» Будинку дитячої та юнацької творчості м.Горохова Лесі Кравчук прикрасили новими перемогами на фестивалях і конкурсах

Спершу у Володимирі-Волинському граціозна «Мрія» у складі  Уляни Герасимчук, Евеліни Домбровської,  Яни Лись, Юліани Лукашук, Марини П’явки, Аліни Степанюк, Олександри Трубій, Владислави Шульган  окрасила  виступ Поля Манондіза, підтанцьовуючи його милозвучним пісням, а дізнавшись, що в сусідньому приміщенні відбувається конкурс із красномовною назвою «Битва талантів»,  вирішила своїм життєрадісним таночком подарувати весняний настрій і його глядачам.

Батьки танцюристок адресують Лесі Ростиславівні Кравчук вдячність  за професіоналізм і любов до наших донечок.

Завдяки  досконалим заняттям улюбленої  наставниці її учениці почуваються комфортно і впевнено на найвищих всеукраїнських і міжнародних подіумах. Нещодавно названі вище дівчатка і їх подруги з чарівної  «Посмішки»  Софія Бабчук, Ольга Бондар, Ангеліна Боснюк, Неоніла Герасимчук,  Анна Гнатюк, Вікторія Івашко, Діана Крупник,   Діана Романюк повернулися зі Всеукраїнського хореографічного фестивалю «Барви дитинства», що відбувся в місті Львові.

Уявити кількість учасників цього злету  найкращих  танцювальних колективів  із усіх регіонів України неважко, якщо  знати, що «Мрія»  у своїй віковій групі виступала сімдесят п’ятою, «Посмішка» -  сорок п’ятою, а потому були ще десятки гідних перемоги номерів. Однак сцена, глядачі і журі люблять горохівських артисточок за старанність, творче завзяття й  щирість:  із чергового престижного конкурсу  «Посмішка» і «Мрія» повернулися зі  зайнятими двома другими місцями.  

Батьки танцюристок адресують Лесі Ростиславівні Кравчук вдячність  за професіоналізм і любов до наших донечок. Вітаємо зі заслуженим успіхом і чекаємо нових чудових виступів.

Інна ЛУКАШУК.

Telegram Channel