Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Інформацію про другого волинянина з коронавірусом не оприлюднюють

З підозрою на коронавірусну інфекцію в області – 5 людей.

Pixabay

Інформацію про другого волинянина з коронавірусом не оприлюднюють

Станом на 10.00 год. 26 березня 2020 року на Волині зафіксовано два випадки коронавірусної інфекції. Обидва випадки COVID 19 підтверджені методом полімеразно-ланцюгової реакції (ПЛР)

З підозрою на коронавірусну інфекцію в області – 5 людей.

Зразки біологічного матеріалу від цих осіб направлено на дослідженні у референс-лабораторії ДУ «ЦГЗ МОЗ України» м. Київ для проведення лабораторних досліджень, повідомило управління інформаційної політики та цифрової трансформації облдержадміністрації.

Спочатку припускали, що дитина могла заразитися від батька, який їздив до Києва. Однак результати тестування засвідчили, що він не є інфікованим.

Як відомо, вчора інформували про перший випадок корона вірусної інфекції на Волині –у семирічної дівчинки з Луцького району. Спочатку припускали, що дитина могла заразитися від батька, який їздив до Києва. Однак результати тестування засвідчили, що він не є інфікованим. Інформацію про другий підтверджений випадок корона вірусу на Волині, зокрема, хто саме потерпів від нього, не розголошують. ЗМІ публікують припущення, що йдеться про одного з місцевих бізнесменів, який побував у Куршевелі, французькому курорті, який став осередком поширення інфекції.

Telegram Channel