Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
У Росії, де ще нещодавно насміхалися над пандемією, зареєстровано вже 1036 випадків коронавірусної інфекції у 58 регіонах

Ото в ліліПутіна трусяться колінця...

Фото: REUTERS

У Росії, де ще нещодавно насміхалися над пандемією, зареєстровано вже 1036 випадків коронавірусної інфекції у 58 регіонах

Левова частка припадає на Москву...

Кількість тих, що заразилися коронавірусом у Росії, виросла за останню добу на 196 і становить 1036 осіб, троє померли.

Про це УНІАН повідомили в оперативному штабі боротьби з поширенням нової коронавірусної інфекції в Росії.

«У Російській Федерації на сьогодні наростаючим підсумком зареєстровано 1 036 випадків коронавірусної інфекції у 58 регіонах. За останню добу виписано після одужання сім осіб. За весь період виписано 45 осіб», - йдеться в повідомленні штабу.

Зазначається, що також зафіксовано новий летальний випадок у Москві.

У Москві кількість інфікованих становить 703 людини.

Загалом у РФ три людини померли внаслідок захворювань, викликаних новим коронавірусом. У Москві кількість інфікованих становить 703 людини.

Як відомо, станом на ранок 27 березня в Україні зафіксовано 218 випадків інфікування коронавірусом, з них 5 летальних: у Вінницькій області - 5 випадків, у Чернівецькій – 47 (1 померла), у Києві – 47, Київській – 32, Івано-Франківській – 24 (2 померли), Тернопільській – 25 (1 померла), Запорізькій – 8, Закарпатській - 1, Одеській – 4, Волинській – 2, Дніпропетровській – 3, Житомирській – 2 (1 померла), Львівській – 3, Рівненській - 9, Черкаській – 2, Донецькій – 2, Луганській – 1 та Херсонській – 1.

У Чернівецькій області зафіксовано чотири випадки одужання від коронавірусної хвороби, з яких три дорослих та одна дитина.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel