Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
«Слухайте, моліться «Отче наш» і чекайте!» – сестра Ліджі Пайаппіллі

Колись послухати сестру Ліджі Пайаппіллі збиралися сотні людей.

Сестри Св. Йосифа де Сен-Марк/ФБ

«Слухайте, моліться «Отче наш» і чекайте!» – сестра Ліджі Пайаппіллі

Вона більше десяти років служить у монастирі Сестер ордену Святого Йосифа де Сен-Марк у селі Павшино під Мукачевом

Про монахиню з Індії Ліджі Пайаппіллі, яка перемогла туберкульоз кісток, заснувала монастир на Закарпатті, а зараз допомагає тисячам людей віднайти сили в складних ситуаціях і скромно каже, що зцілює не вона, а справжня віра і щире покаяння, свого часу писала наша газета.

Вона більше десяти років служить у монастирі Сестер ордену Святого Йосифа де Сен-Марк у селі Павшино під Мукачевом, на прикладі історії власного зцілення вчить інших перемоги над злом всередині себе. А зараз, у час великих тривог, сестра Ліджі закликала людей зберігати спокій, молитися і не бунтувати, виконуючи рекомендації держави щодо засобів безпеки. Сестра переконана: Господь все тримає у своїх руках.

Не потрібно панікувати! Потрібно молитися, але крім цього варто навчитися слухати! Нам важко дається слухання. Держава нам рекомендує дотримуватися певних правил і ми маємо бути слухняними. Більше часу проводити вдома і просто чекати!  

На одному із богослужінь сестра побудувала свої відповіді на запитання довкола недільного Євангелія від Йоана 11, 1-45, в якому йдеться про воскресіння Лазаря. Що є осердям цього тексту, як він до нас промовляє, чого навчає? Вчимося слухати, довіряти, чекати і не піддаватися панічним настроям, навіть не дивлячись на песимістичні прогнози експертів.

– Ми хочемо, щоб Господь робив так, як нам хочеться. Але ми маємо усвідомити, що Він знає, що потрібно і коли, – пояснила монахиня. – Не потрібно панікувати! Потрібно молитися, але крім цього варто навчитися слухати! Нам важко дається слухання. Держава нам рекомендує дотримуватися певних правил і ми маємо бути слухняними. Більше часу проводити вдома і просто чекати! Господь знає, коли потрібно закінчити пандемію!

Роксолана ВИШНЕВИЧ.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel