Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
На Камінь-Каширщині збирають гроші для постраждалого атовця

Для лікування хлопця збирають кошти.

Сергій Шумік/ФБ

На Камінь-Каширщині збирають гроші для постраждалого атовця

Хлопець під час пожежі отримав сильні опіки та отруєння чадним газом

Нещодавно під час пожежі у селі Великий Обзир Камінь-Каширського району постраждав учасник АТО Анатолій Бащук. Про це повідомив на своїй сторінці у «Фейсбук» Сергій Шумік.

Пожежа виникла у дерев’яній літній кухні. Полум’я, що виривалося з вікон будівлі, помітив сусід, який витягнув з вогню 28-річного чоловіка до прибуття пожежно-рятувальних підрозділів. Пожежу локалізували рятувальники з Каменя-Каширського разом із працівниками місцевої пожежної охорони села Піщане, інформує Управління ДСНС у Волинській області. Вогнем знищено 80% будівлі, врятовано будинок розташований поруч. Зберегти дім від вогню рятувальникам допомагали і небайдужі селяни. Знаючи, що з райцентру (а це за 30 кілометрів)  пожежні приїдуть не за п’ять хвилин, односельці збіглися з відрами та організували живий ланцюжок, поливаючи відрами з водою будинок.

Коли сусід Віктор Мирончук витягнув погорільця з палаючого будинку, вже загорівся одяг на ногах врятованого. Молодого чоловіка госпіталізовано до реанімаційного відділення центральної районної лікарні. Діагноз – отруєння чадним газом, опіки лиця, тулуба, кінцівок, стан середньої важкості.

28-річний чоловік отримав сильні опіки і потрапив у реанімацію. Нині Анатолій прийшов в себе. 

28-річний чоловік отримав сильні опіки і потрапив у реанімацію. Нині Анатолій прийшов в себе. Його стан стабільний, але він перебуває у стані медикаментозного сну.

Для лікування постраждалого атовця збирають кошти. Номер картки його сестри Катерини Люшик 5168 7573 8801 3221.


Віктор Мирончук врятував сусіда під час пожежі.
 

 

Telegram Channel