Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
У Борочичі на Горохівщині затримано торговця наркотиками

42-річний чоловік збував дурман у рідному селі

Волинь-нова

У Борочичі на Горохівщині затримано торговця наркотиками

Когось «косить» коронавірус, а комусь допомагають вкоротити життя ті, хто своїй бізнесом обрав наркотики

31 березня працівники кримінальної поліції Горохівського відділу поліції спільно з управлінням протидії наркозлочинності ГУНП в області під процесуальним керівництвом Горохівського відділу Володимир – Волинської місцевої прокуратури затримали чоловіка під час збуту особливо небезпечного наркотичного засобу.

Свою потворну справу 32-річний житель села Борочиче робив у рідному селі. Правоохоронці викрили його на одній із вулиць.

Під час поверхневого огляду в підозрюваного знайшли два прозорі поліетиленові пакети з вмістом подрібненої речовини зеленого кольору  рослинного походження,  зовні схожої на наркотичну речовину «канабіс», які він збирався продати.

 

 За даним фактом відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення,  передбаченого ч.2 ст. 307 КК України. Особу затримали. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу. За таке  діяння передбачено  покарання у вигляді позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

 


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel