Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
На Любешівщині двоє підозрюваних на коронавірусну інфекцію

Зразки біоматеріалів осіб з підозрою досліджують

lubeshivska-gromada.gov.u

На Любешівщині двоє підозрюваних на коронавірусну інфекцію

Поліція перевіряє, як дотримуються ізоляції мешканці, які приїхали з-за кордону

За даними відділу правового забезпечення та з питань діяльності керівництва апарату райдержадміністрації станом на 10.00 год. 01 квітня 2020-го у районі не зареєстровано жодного випадку цього захворювання. Про це інформує сайт Любешівської ОТГ.

Працівники Любешівського відділення Камінь-Каширського відділу поліції ГУНП у Волинській області перевірили дотримання заходів ізоляції 168 осіб із 236, які прибули із-за кордону.

З підозрою на коронавірусну інфекцію в районі – 2 особи, з них одна перебуває на лікуванні в КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги Любешівської селищної ради», друга – в інфекційному відділені КНП «Любешівська центральна районна лікарня» Любешівської районної ради.

 Зразки біологічних матеріалів від даних осіб знаходяться на дослідженні у вірусологічній лабораторії ДУ «Волинський обласний лабораторний центр МОЗ України». Любешівським відділенням Камінь-Каширського відділу поліції ГУНП у Волинській області перевірено дотримання заходів ізоляції 168 осіб із 236, які прибули із-за кордону. 

Telegram Channel