Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
На Ківерцівщині зупинили реконструкцію однієї з двох амбулаторій. Узгоджують змінений кошторис

В Олиці ступінь виконання – 65%

voladm.gov.ua

На Ківерцівщині зупинили реконструкцію однієї з двох амбулаторій. Узгоджують змінений кошторис

Мають завершити до 31 серпня за умови вчасної субвенції від області

У Ківерцівському районі тривають ремонтно-будівельні роботи у рамках реалізації субпроєкту «Вдосконалення медичної допомоги хворим із хворобами системи кровообігу у Волинській області». Тут за кошти позики Світового банку працюють на двох об’єктах, інформує сайт Волинської ОДА.

За роботи на Ківерцівщині, отримавши перемогу в тендері, взялося товариство з обмеженою відповідальністю «Житлобуд-2». У районі відремонтують приміщення Олицької амбулаторії загальної практики сімейної медицини та здійснять реконструкцію будівлі денного стаціонару і дитячого відділення Цуманської районної лікарні під амбулаторію АЗПСМ.

На першому об’єкті ступінь виконання – 65%, на другому – 10%. 

Щодо робіт у Цумані, то тут наразі вони призупинені. Паралельно відкоригували проєкт та кошторис (пропозиції) підрядника з врахуванням змін обсягів робіт.

Відповідний запит спрямували на розгляд Світовому банку. За результатами погодження пропозиції підрядника найближчим часом підпишуть додаткову угоду, після чого підрядник гарантує відновлення робіт. Щодо робіт у Цумані, то тут наразі вони призупинені. Паралельно здійснено коригування проєкту та кошторису (пропозиції) підрядника з врахуванням змін обсягів робіт. 

Telegram Channel