Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Лікар Валіхновський запустив всеукраїнську платформу для взаємодії лікарень та меценатів

Знаний лікар пропонує тим, хто має ресурс, допомогти необхідним лікарям. Без посередників

facebook.com

Лікар Валіхновський запустив всеукраїнську платформу для взаємодії лікарень та меценатів

Вона називається Anti COVID 19 foundation

В Україні створили неприбуткову платформу, яка дозволить полегшити процес комунікації між лікарнями, медичним закладами і меценатами та обрати і замовити медичне обладнання і засоби захисту. Ініціатор її заснування –відомий хірург з Волині Ростислав Валіхновський. Він

інформацію про свою ідею на фейсбуксторінці.

«Презентуємо створення платформи з координації меценатів і медичних закладів для надання допомоги через пошук всього необхідного і якісного на 100 відсотків для боротьби з коронавірусом.

ANTICOVID19 – це платформа для медичних закладів та лікарів, які мають потребу в засобах індивідуального захисту, спеціалізованому обладнанні та тест-системах; представників бізнесу та меценатів, які мають бажання та ресурс для допомоги із закупівлями необхідного для медичних закладів та працівників», - йдеться в повідомленні Валіхновського.

Лікар наголосив, що організатори платформи будуть слідкувати за всіма потребами. Обіцяє подбати, щоб ці потреби були максимально забезпечені, а для кожного – прозоре звітування стосовно всіх процесів. ANTICOVID19 – це платформа для медичних закладів та лікарів, які мають потребу в засобах індивідуального захисту, спеціалізованому обладнанні та тест-системах; представників бізнесу та меценатів, які мають бажання та ресурс для допомоги із закупівлями необхідного для медичних закладів та працівників», - йдеться в повідомленні у фейсбуці Валіхновського.

Telegram Channel