Курси НБУ $ 39.00 € 42.16
В обласний бюджет внесуть зміни

Наразі йдуть перемовини зі Світовим банком про те, щоб кошти можна було спрямувати на закупівлю медичного обладнання.

fakty.com.ua

В обласний бюджет внесуть зміни

Учора вперше в режимі відеоконференції відбулося засідання постійної комісії з питань бюджету, фінансів та цінової політики

Участь у засіданні взяли голова облради Ірина Вахович, перший заступник Юрій Поліщук, голова постійної комісії Михайло Імберовський, депутати Олександр Бик, Володимир Бондар, Анатолій Грицюк, Людмила Кирда, Андрій Турак та Володимир Яренчук, інформує Волинська обласна рада.

Обранці громади розглянули кілька проєктів розпоряджень голови ОДА щодо внесення змін до показників обласного бюджету. Зокрема, підтримано проєкт розпорядження «Про внесення змін до показників обласного бюджету на 2020 рік».

Рекомендовано збільшити доходи загального фонду обласного бюджету на загальну суму 2 млн 252 тис. грн.

Рекомендовано збільшити доходи загального фонду обласного бюджету на загальну суму 2 млн 252 тис. грн, у тому числі за рахунок інших субвенцій з Нововолинського (1 020 490 гривень) та Любомльського ( 55 674 гривень) міських бюджетів, Цуманського селищного бюджету ( 280 000 гривень), Гіркополонківського ( 109 811 гривень), Забродівського (212 800 гривень), Жидичинського (12 046 гривень) та Княгининівського (561 677 гривень) сільських бюджетів на співфінансування субпроєкту «Вдосконалення медичної допомоги хворим з хворобами системи кровообігу у Волинській області».

Наразі йдуть перемовини зі Світовим банком про те, щоб ці кошти можна було спрямувати на закупівлю медичного обладнання.

Telegram Channel