Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
На вечір 2 квітня на Рівненщині виявили 4 нових випадки інфікування на коронавірус

«Бережіть себе!»

Фото Ріненська ОДА

На вечір 2 квітня на Рівненщині виявили 4 нових випадки інфікування на коронавірус

Усі контактували з мешканцями села Тинне, де спалах цієї хвороби

Станом на 19 годину 2 квітня на Рівненщині підтверджено 4 нових випадки захворювання на COVID-19, поінформував голова Рівненської ОДА Віталій Коваль у фейсбуці.

Три жінки та один чоловік з Сарн та Сарненського району. Усі вони контактували з хворими з села Тинне і перебувають на госпіталізації в Сарненській ЦРЛ.

Загалом на Рівненщині офіційно підтверджено 23 випадки захворювання на COVID-19, з яких 3 летальних. Три жінки та один чоловік з Сарн та Сарненського району. Усі вони контактували з хворими з села Тинне і перебувають на госпіталізації в Сарненській ЦРЛ.

З двадцяти хворих в Сарненській ЦРЛ знаходяться 13, у Рівненській міській лікарні - 5. Семеро з них у важкому стані.

Ще двоє чоловіків з Рівного з легким перебігом хвороби перебувають на самоізоляції вдома. Наголошую, у таких випадках госпіталізація не обов’язкова.

Занедужали 3 жінки й чоловік
Занедужали 3 жінки й чоловік

  На Рівненщині створили 65 мобільних бригад для перевірки на коронавірус. Вони виїжджають до жителів Рівненщини та беруть аналізи для перевірки на COVID-19, щоб зменшити контакт хворих з іншими людьми. Одна з таких бригад уже працює у селі Тинне Сарненського району, де були зафіксовані перші випадки коронавірусу.

«Бережіть себе!», – закликав Коваль наприкінці допису.

Telegram Channel