Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
На Рівненщині – четверта смерть від коронавірусу

Вік померлого – 66 років.

Суспільне.

На Рівненщині – четверта смерть від коронавірусу

Чоловік - із села Немовичі, що на Сарненщині

У Сарненській ЦРЛ померла четверта людина, у якої було підтверджено COVID-19. Цю інформацію під час брифінгу підтвердив в.о. начальника управління охорони здоров’я Рівненської ОДА Олег Вівсянник, інформує Суспільне.

Посадовець зазначив, що у пацієнта коронавірус було підтверджено прижиттєво.

Однак додаткові дані про померлого, чи були у нього супутні хвороби та про його контакти та зв'язки, інформацію посадовець уточнювати не став, посилаючись на норму Конституції про право на таємницю про стан здоров’я пацієнта. Посадовець зазначив, що у пацієнта коронавірус було підтверджено прижиттєво.

Як додатково інформує Rivne Media, в Сарненській центральній районній лікарні помер пацієнт, в якого було виявлено інфікування COVID-19. Інформацію підтвердив головний лікар закладу Василь Іванюк. Чоловік - із села Немовичі, що на Сарненщині. Йому було 66 років. 

Таким чином на Рівненщині із 25-ти підтверджених випадків 4 – летальні. В однієї померлої COVID-19 підтвердили уже після смерті. 

За даними МОЗ, станом на ранок 3 квітня в Україні зафіксовано 942 випадки коронавірусної хвороби COVID-19, з них 23 летальних, 19 пацієнтів одужало. За добу було зафіксовано 138 нових випадків.

Telegram Channel