Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
У Ковелі на боротьбу з коронавірусною інфекцією виділять понад 1,6 мільйона гривень

На карантинні заходи та контроль за їх дотриманням комісія виділила кошти.

Фото kovelrada.gov.ua.

У Ковелі на боротьбу з коронавірусною інфекцією виділять понад 1,6 мільйона гривень

Гроші виділять з резервного фонду для впровадження протиепідемічних заходів та боротьби із коронавірусом

У Ковелі відбулося чергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, інформує Ковельська міська рада.

Ковельські медики, працівники комунальних служб, які забезпечують життєдіяльність міста, потребують додаткових засобів захисту.  Також є нагальна необхідність у придбанні дезінфікуючих.

600 тисяч гривень спрямують на придбання дезінфікуючих  засобів для обробки поверхонь (під’їзди, ліфти, службові приміщення, транспорт та інше), 585 тисяч гривень - на медикаменти, вироби медичного призначення, дезінфікуючі препарати, антисептики, засоби індивідуального захисту та інші матеріали необхідні для Ковельського МТМО.  

Комісія вирішила виділити з резервного фонду міста 1 мільйон 607 тисяч 524 гривні. З них - 600 тисяч гривень спрямують на придбання дезінфікуючих  засобів для обробки поверхонь (під’їзди, ліфти, службові приміщення, транспорт та інше), 585 тисяч гривень - на медикаменти, вироби медичного призначення, дезінфікуючі препарати, антисептики, засоби індивідуального захисту та інші матеріали необхідні для Ковельського МТМО.

Ще 200 тисяч піде на засоби індивідуального захисту для працівників комунальних підприємств міста. Крім того, у разі потреби, передбачили кошти – 221 тисячу гривень – для закупівлі продуктів харчування медичним працівникам Ковельського МТМО, які надаватимуть  допомогу хворим на COVID – 19. 

Telegram Channel