Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
Коломойський може сісти за ґрати на 7 – 12 років, – Рябошапка про справу «Привату»

«Ми могли б разом із НАБУ цю справу завершити. Залишалося лише зробити економічну експертизу, але нам просто не дали цього зробити».

Фото 24 каналу.

Коломойський може сісти за ґрати на 7 – 12 років, – Рябошапка про справу «Привату»

Справа «Приватбанку» належить до важких злочинів, а тому її учасникам може загрожувати позбавлення волі, зокрема це стосується й олігарха Ігоря Коломойського

Про це заявив ексгенпрокурор Руслан Рябошапка в інтерв’ю 24 каналу.

Ігор Коломойський.
Ігор Коломойський.

 Він сказав, що на позбавлення волі Коломойського мають вплинути декілька факторів, але це достатньо реальний сценарій. «Мені здається, від 7 до 12 років позбавлення волі передбачає санкція частини 5 статті 191 Кримінального кодексу, в якій може фігурувати зокрема і колишній співвласник «Приватбанку», – пояснив він.

Ми могли б разом із НАБУ цю справу завершити. Залишалося лише зробити економічну експертизу, але нам просто не дали цього зробити.

За його словами, велику частину матеріалів, які стосувалися розслідування справи щодо «Приватбанку», Офіс генпрокурора передав до НАБУ. Саме це мало наблизити розслідування до закінчення. «Ми могли б разом із НАБУ цю справу завершити. Залишалося лише зробити економічну експертизу, але нам просто не дали цього зробити. Наскільки я знаю, ця експертиза досі не проведена, а тому ніякого руху далі щодо «Приватбанку» не може бути», – додав Рябошапка.

Джерело: канал 24
Telegram Channel