Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Глава Української греко-католицької церкви попросив Президента підтримати «Суспільне мовлення»

Вочевидь, карантинних заходів учасники зустрічі не дотримувалися.

Фото ugcc.ua.

Глава Української греко-католицької церкви попросив Президента підтримати «Суспільне мовлення»

Глава держави Володимир Зеленський зустрівся із предстоятелем УГКЦ Блаженнішим Святославом

Під час розмови Президент повідомив, що прийнято принципове рішення - дати можливість здійснювати Великодні богослужіння і транслювати їх наживо, повідомляє пресслужба Української греко-католицької церкви.

Вказано, що зустріч відбулася з ініціативи глави держави.

Глава УГКЦ попросив президента підтримувати «Суспільне мовлення», він наголосив на ролі Національної громадської телерадіокомпанії України, її центральних і регіональних телевізійних, цифрових і радіоплатформ для поширення трансляцій Великодніх богослужінь по всій країні.

Володимир Зеленський наголосив, що великодній період може бути часом найбільшого поширення цього вірусу в українському суспільстві. Тому в цей період на церквах лежить велика відповідальність.

Блаженніший Святослав подякував за оцінку зусиль УГКЦ у протидії поширенню коронавірусу.

Окремо глава УГКЦ попросив президента підтримувати «Суспільне мовлення», він наголосив на ролі Національної громадської телерадіокомпанії України, її центральних і регіональних телевізійних, цифрових і радіоплатформ для поширення трансляцій Великодніх богослужінь по всій країні.

На завершення зустрічі обидві сторони узгодили формат співпраці між церковними і державними органами в різних областях України і обмінялися побажаннями веселих свят Пасхи Господньої і доброго здоров'я.

Telegram Channel