Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
У Любомлі від пневмонії помер пенсіонер, COVID-19 у нього не виявили

У Любомльській лікарні триває збір коштів для придбання сучасного апарату штучної вентиляції легень.

Фото УНН.

У Любомлі від пневмонії помер пенсіонер, COVID-19 у нього не виявили

5 квітня в стаціонарне відділення районної лікарні поступив 74-річний чоловік з діагнозом двобічна позагоспітальна пневмонія

Хворого одразу госпіталізували у реанімаційне відділення. На жаль, врятувати його не вдалося: чоловік помер увечері того ж дня.

Дослідження на експрес-тест, який провели в Любомлі, та аналіз на полімеразно-ланцюгову реакцію ( ПЛР-дослідження), яку провели у Луцьку в обласному лабораторному центрі того ж дня, виявився негативним.

У КНП «Любомлське ТМО Любомльської районної ради» з підозрою на СОVID-19 знаходилося 4 хворих, в яких експрес -тести негативні.Їхні аналізи відправлені в Луцьк в лабораторний центр для уточнення діагнозу.

Загалом у Любомльському територіально-медичному об’єданні протестували сімдесят осіб експрес-тестами для виявлення COVID-19.

З них 20 осіб були з підозрою на коронавірус, 50 прикордонників, які контактували з людьми, котрі повертались із-за кордону.

Станом на 7 квітня у КНП «Любомлське ТМО Любомльської районної ради» з підозрою на СОVID-19 знаходилося 4 хворих, в яких експрес -тести негативні.Їхні аналізи відправлені в Луцьк в лабораторний центр для уточнення діагнозу.

Наразі у Любомльській лікарні триває збір коштів для придбання сучасного апарату штучної вентиляції легень. Як зазначив Володимир Дибель, на сьогодні вже зібрали трохи більше 50% відсотків потрібної суми: 300 тисяч перерахували благодійники, та 160 тисяч гривень виділили з бюджету Вишнівської ОТГ, йдеться на сторінці Любомльського ТМО у фейсбуці.

Telegram Channel