Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
У Костопільському районі Рівненщини викрили підприємство, яке незаконно видобувало пісок у промислових масштабах

Зловмисники 4 роки користувалися народною власністю, як особистою.

pro.gov.ua.

У Костопільському районі Рівненщини викрили підприємство, яке незаконно видобувало пісок у промислових масштабах

Внаслідок незаконної діяльності, зловмисники упродовж 2016-2020 років отримали прибуток понад мільйон гривень

За процесуального керівництва Здолбунівської місцевої прокуратури  спільно із працівниками Сарненського МРВ УСБУ в області та Костопільського ВП ГУНП в області 10 квітня на території одного із сіл Костопільського району задокументовано факт незаконного видобутку піску на земельній ділянці площею 14 га без спеціального дозволу, інформує прокуратура Рівненської області.

Мова про одне з підприємств Рівненщини, яке викрили в межах розслідування кримінального провадження за ч. 1 ст. 240, ч. 2 ст. 364, ч. 1 ст. 209 КК України.

В ході проведення слідчих дій вилучено спецтехніку, за допомогою якої здійснювався незаконний видобуток піску, а саме: екскаватор, автомобіль, «земснаряд», за допомогою якого пісок вимивався на поверхню.

 

Нині досудове розслідування у кримінальному провадженні триває та перебуває на контролі прокуратури. В ході проведення слідчих дій вилучено спецтехніку, за допомогою якої здійснювався незаконний видобуток піску, а саме: екскаватор, автомобіль, «земснаряд», за допомогою якого пісок вимивався на поверхню.

Telegram Channel