Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Погода на понеділок, 13 квітня: на нас чекає теплий дощовий день, але попереду різке похолодання...

"Ходімо, виведу вже тебе на прогулянку, горе ти моє карантинне...".

Фото: canaldopet.ig.com.br

Погода на понеділок, 13 квітня: на нас чекає теплий дощовий день, але попереду різке похолодання...

У вівторок вже буде доволі прохолодно

Якою буде погода на Волині завтра:

За прогнозом чергового синоптика Волинського обласного центру з гідрометеорології Лесі Пасічник 13 квітня у Луцьку буде хмарна погода з проясненнями. Вночі без опадів. Вдень дощ. Вітер південно-західний, 7-12 м/с, вдень пориви 15-20 м/с. Температура вночі 1-3º тепла, на поверхні ґрунту заморозки 0-2º, вдень 19-21º тепла.

Хмарна погода з проясненнями триматиметься і на теренах Волинської області. Вночі без опадів. Вдень дощ, місцями гроза. Вітер південно-західний, 7-12 м/с, вдень пориви 15-20 м/с. Температура вночі 0-5º тепла, на поверхні ґрунту  заморозки 0-3º, вдень 17-22º тепла.

Найтепліше 13 квітня було у 1976-му році – плюс 24,6 градуса, найхолодніше – у 1954-му році – мінус 3,9 градуса.

Народний прогноз погоди:

Цього дня церква відзначає день святого Іони, святителя Інокентія і преподобного Іпатія. У народі Іпатій вшановується як помічник при безплідді. Наші пращури продовжували спостерігати за перелітними птахами і робити висновки про майбутню погоду. Якщо перелітні птахи хохляться, то хорошої погоди не чекай; після прильоту довго не щебечуть - на холод; раптово замовкли - до грози.

Прогноз погоди на післязавтра:

14 квітня хмарність буде мінливою. Вночі невеликий дощ з мокрим снігом, вдень без істотних опадів. Вітер північно-західний, 7-12 м/с, вдень місцями пориви 15-20 м/с. Температура  вночі 0-5º тепла, на поверхні ґрунту заморозки 0-3º, вдень 6-11º тепла.

 


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel