Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
У Рівненському санаторії стверджують, що нововолинець, який у них перебував і згодом помер від коронавірусу, почувався задовільно

В лікувальному закладі повідомили, що покійний відбув від них в задовільному стані.

pixabay.com.

У Рівненському санаторії стверджують, що нововолинець, який у них перебував і згодом помер від коронавірусу, почувався задовільно

Мешканець Волині помер 11 числа цього ж місяця

На офіційному сайті санаторію «Червона калина», що в Рівненській області, опубліковане пояснення головного лікаря щодо перебування в закладі померлого згодом від коронавірусу мешканця Нововолинця.

1-го квітня в задовільному стані, без жодних ознак захворювання чоловік був виписаний із санаторію і відбув власним автомобілем, – йдеться на головній сторінці сайту закладу.

У тексті також сказано: «Відпочиваючий з Нововолинська Володимир Васильович (прізвище не вказав навмисно), був прийнятий на лікування, як особа з інвалідністю від нещасного випадку на виробництві (чи професійного захворювання) згідно трьохсторонньої угоди, укладеної між ним, ОП санаторієм «Червона калина» та управлінням виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Волинській області і за кошти цього Фонду. 1-го квітня в задовільному стані, без жодних ознак захворювання чоловік був виписаний із санаторію і відбув власним автомобілем, – йдеться на головній сторінці сайту закладу.

У лікувальному закладі також пояснили, що не закрилися одразу 12 березня, як тільки уряд оголосив карантин, оскільки санаторій не був у переліку підприємств, які належало закрити негайно. Крім того, мусили проводити виписку відпочивальників і вирішувати питання з новоприбулими.

Про хворого на коронавірус 72-річного чоловіка в Нововолинську, який раніше відпочивав в санаторії, стало відомо 8 квітня, 11-го квітня він помер.

Telegram Channel