Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
І в «карантинні вихідні» лучани страждали від травм

Медики закликають волинян відповідально ставитися до свого здоров’я

Фото Public Domain Pictures.

І в «карантинні вихідні» лучани страждали від травм

Незважаючи на посилення обмежувальних заходів на Волині, не всі жителі дбали про свою безпеку. Майже півсотні мешканців обласного центру звернулися до Луцької міської клінічної лікарні минулої суботи і неділі з різними ушкодженнями

У приймальному відділенні цього лікувального закладу було зареєстровано 58 пацієнтів, з них госпіталізовано - 40, надано амбулаторну допомогу -18.

В операційному блоці хірурги виконали 20 оперативних втручань.

У травмпункт звернулося 46 травмованих, з них -15 з переломами. 5 пацієнтів були у стані сильного алкогольного сп’яніння, 20 разів викликали лікарів з дому у позаробочий час. В операційному блоці хірурги виконали 20 оперативних втручань.

Нині підприємства та фізичні особи-підприємці допомагають Луцькій міській лікарні ліками, обладнанням і засобами захисту. Також з державного резерву закладу передано 4 пульсоксиметри та 4 насоси інфузійні для дозованого введення лікарських засобів. Це допоможе у роботі медикам. Вони закликають усіх відповідально ставитися до свого здоров’я, йдеться на сайті Луцької міської клінічної лікарні.

Telegram Channel