Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Головний поліцейський Волині: «Жодних планів щодо виявлення порушників карантину нам ніхто не доводить»

Юрій Крошко призначений на посаду начальника Головного управління Національної поліції у Волинській області у лютому 2020 року.

Фото Олександра ПІЛЮКА.

Головний поліцейський Волині: «Жодних планів щодо виявлення порушників карантину нам ніхто не доводить»

Новий начальник ГУ НП в області Юрій Крошко під час прямої лінії в редакції газети «Волинь» розповів, що на Великдень біля кожної церкви чергуватиме поліцейський

Керівник каже, що нині основне завдання правоохоронців не покарати порушників карантинних вимог, а змустити людей їх дотримуватися.

Поліцейські склали на порушників більше сотні протоколів, із них – 5 за минулу добу. 

Втім, уже нині поліцейські склали на порушників більше сотні протоколів, із них – 5 за минулу добу.  Серед  зловживань – робота закладів громадського харчування, надання послуг, а також відсутність захисних масок. Недобросовісним волинянам загрожує штраф від 17 тисяч гривень. 

– Ми пояснюємо людям, що нинішні суворі заходи безпеки впроваджені не для поліції, не для держави, а для них, щоб вберегти їхнє життя та здоров'я, – зазначив Юрій Крошко.

Під час прямої лінії читачі «Волині» запитували начальника поліції області про порушення прав громадян поліцейськими, про конфлікт навколо Старого ринку у Луцьку, про незаконні лісозаготівлі та бурштин. Деталі розмови – згодом у газеті «Волинь» та на volyn.com.ua


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel