Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
Ковельські підприємці передали медикам масок на 80 тисяч гривень

Маски, які привезли, мають високий ступінь захисту, що надзвичайно актуально.

Фото kovelrada.gov.ua.

Ковельські підприємці передали медикам масок на 80 тисяч гривень

Інфекційному відділенню передали 14 спеціальних респіраторів зі склом та змінними фільтрами

Підприємці міста передали Ковельському МТМО захисні маски на суму понад 80 тисяч гривень. 14 спеціальних респіраторів зі склом та змінними фільтрами тепер слугуватимуть працівникам інфекційного відділення. Саме для їхніх потреб вони були придбані благодійниками, повідомляє Ковельська міська рада.

Тимчасово виконуюча обов’язки головного лікаря Людмила Івахнюк щиро подякувала за турботу та чуйність. Вона розповіла, що нині у Ковелі ситуація є контрольованою. У місті та районі лабораторно підверджено 5 випадків хвороби COVID-19, пацієти без клінічних ознак, знаходяться під спостереженням на самоїзоляції.

Людмила Михайлівна повідомила, що ковельські медики забезпечені засобами захисту. На їх закупівлю вони отримали кошти з міського бюджету, використали власні надходження. Втім, і потреба є досить великою. А маски, які привезли, мають високий ступінь захисту, що надзвичайно актуально, адже всі, хто працює в інфекційному, перебувають в особливій зоні ризику.

Благодійний фонд Івана Омелянюка «Майбутня Волинь-Україна» теж долучився до благородної справи. Для лікарні вони придбають пересувний рентгенівський діагностичний апарат. 

Секретар міської ради Віра Федосюк зазначила, що і до міської влади надходить чимало звернень з пропозицією допомогти закладам охорони здоров’я. Зокрема, благодійний фонд Івана Омелянюка «Майбутня Волинь-Україна» теж долучився до благородної справи. Для лікарні вони придбають пересувний рентгенівський діагностичний апарат.   

Міська влада також надає необхідні ресурси. З резервного фонду міського бюджету було виділено уже понад два мільйони гривень на придбання апарата ШВЛ, дезінфікуючих, індивідуальниз засобів захисту та інші потреби МТМО.

Telegram Channel