Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Компанія Порошенка закупила 130 000 захисних костюмів для українських медиків

Частину костюмів компанія «Рошен» длоставляє сама, а частину - Фонд Порошенка.

Фото ЄС.

Компанія Порошенка закупила 130 000 захисних костюмів для українських медиків

Після консультацій з міністерством охорони здоров’я кондитерська корпорація Roshen вирішила зосередитись на тому, що є першочерговим для робити лікарів та лікарень в умовах пандемії – індивідуальному захисті

Відтак для лікарень та медперсоналу корпорація закупила  30 000 комплектів костюмів індивідуального захисту медперсоналу, які є вкрай важливими для безпечної роботи лікарів, йдеться у повідомленні пресслужби «Рошену». Ці захисні костюми  виготовлені в Китаї, 20 000 тисяч з них уже доставлені в українські лікарні. Частину захисних комбінезонів Roshen передав Благодійному Фонду Порошенка, іншу частину самостійно доставляє лікарням.

Ще 100 000 стерильних костюмів індивідуального захисту медперсоналу буде придбано в Південній Кореї, з них 40 000 костюмів передадуть у Благодійний Фонд Порошенка, а 60 000 Roshen самостійно доставить в лікарні.

Також  закуплено 10 портативних рентген-апаратів виробництва Південної Кореї. Вони обійшлись у понад 10 млн гривень. В кінці квітня апарати будуть в Україні.

Компанія також взяла на себе зобов'язання по 100% покриттю вартості лікування співробітників, при захворюванні на коронавірус COVID-19.

Тим часом  вже доставлені з Китаю в Україну 10 000 високоякісних захисних окулярів для медперсоналу. Лікарі також отримають 60 000 пар нестерильних нітрилових рукавичок 

Окрім того, Roshen профінансував закупку 25 000 продуктових наборів «Життєлюб» для літніх людей. Один такий продуктовий набір коштує 225 гривень і складається з гречки, макаронів, рису, цукру, пшеничної крупи, солодощів, м'ясних консервів, олії та туалетного паперу .

У корпорації розповіли і про заходи, вжиті нею для запобігання розповсюдженню захворювання серед свої працівників. Зокрема, максимально усунуто від роботи співробітників старше 55 років (їм збережено оплату) та організовано міські транспортні спецрейси для доставки працівників до робочих місць.

Компанія також взяла на себе зобов'язання по 100% покриттю вартості лікування співробітників, при захворюванні на коронавірус COVID-19.

 

Telegram Channel