Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Конкурс на посаду керівника Ковельського медоб'єднання, відомого операціями з трансплантації органів, на фінальній стадії

Завтра слухатимуть, що думають претенденти на керівне крісло про майбутнє медустанови.

Фото Ковельське МТМО, ФБ.

Конкурс на посаду керівника Ковельського медоб'єднання, відомого операціями з трансплантації органів, на фінальній стадії

Участь беруть двоє претендентів, зокрема ексголова Волинської облради і головний лікар пологового

Відбулось засідання конкурсної комісії на зайняття посади керівника комунального некомерційного підприємства Ковельського МТМО, інформує сайт Ковельської міськради. 

Вимоги до претендента: 1. Громадянство України. 2. Вища освіта ІІ рівня за ступенем магістра спеціальності галузі знань «Управління та адміністрування» або «Публічне управління та адміністрування» або «Право» або «Соціальні та поведінкові науки» або гуманітарні науки» або »Охорона здоров'я» та спеціалізацією «Організація і управління охороною здоров'я». 3. Стаж роботи — не менше 5 років на керівних посадах.

Члени комісії розглянули заяви кандидатів та документи. Участь у конкурсі візьмуть два претенденти — Валентин Вітер, заступник начальника облуправління охорони здоров'я та головний лікар Ковельського пологового (який у структурі МТМО) Світлана Гаврилюк.

Прийнято рішення заслухати конкурсні пропозиції Валентина Степановича та Світлани Володимирівни та провести з ними співбесіду 16 квітня об 11.00.

Як повідомляло видання ВолиньPost, Ковельське МТМО висунуло на посаду Гаврилюк Світлану, яка зараз займає посаду головного лікаря пологового будинку. «Наш колектив впевнений, що вона буде гідним керівником Ковельського МТМО і її здібності та досвід допоможуть медицині Ковельщини бути на високому рівні. Ми цінуємо і поважаємо Світлану Володимирівну та щиро сподіваємось, що саме вона очолить цю посаду», - писали в прилюдному повідомленні працівники медоб'єднання. Нагадаємо, колишній керівник МТМО Олег Самчук очолив Львівську клінічну лікарню швидкої медичної допомоги. Дотепер обов'язки виконувала заступник з медичної частини Людмила Івахнюк. Конкурсна комісія вирішила заслухати пропозиції Валентина Степановича та Світлани Володимирівни та провести з ними співбесіду 16 квітня об 11.00.

Telegram Channel