Курси НБУ $ 39.57 € 42.12
Прокуратура передала справу ґвалтівника 12-річної падчерки до суду

Насильника триматимуть під вартою без права внесення застави.

Фото pixabay.com.

Прокуратура передала справу ґвалтівника 12-річної падчерки до суду

Щоразу вітчим погрожував дитині застосуванням фізичного насильства до неї, матері та молодшого брата

Харківською місцевою прокуратурою №5 скеровано до суду обвинувальний акт щодо 37-річного харків’янина за фактом зґвалтування малолітньої дитини (ч. 4 ст. 152 КК України). Про це інформує пресслужба прокуратури Харківської області.

За інформацією керівника місцевої прокуратури Олексія Лесенка, встановлено, що протягом останніх двох років раніше не судимий чоловік, користуючись відсутністю вдома матері дитини, неодноразово вчиняв дії сексуального характеру відносно своєї 12-річної падчерки. Щоразу вітчим погрожував дитині застосуванням фізичного насильства до неї, матері та молодшого брата.

На початку вересня 2019 року перелякана дівчина після чергових насильницьких дій з боку вітчима повідомила своєму класному керівнику про зґвалтування вітчимом.

 В інкримінованих злочинах чоловік своєї провини не визнав. На початку вересня 2019 року перелякана дівчина після чергових насильницьких дій з боку вітчима повідомила своєму класному керівнику про зґвалтування вітчимом.

 Під час проведення підготовчого судового засідання колегія суддів Комінтернівського районного суду м. Харкова підтримала позицію прокуратури та продовжила строк застосування відносно обвинуваченого запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою без права внесення застави. Максимальна санкція статті передбачає покарання у виді 15 років позбавлення волі.

Telegram Channel