Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Заарештували дядька, який вкрав у монастирі паску: хочуть дати від семи до дванадцяти років позбавлення волі із конфіскацією майна

Нічого собі!

Фото fayni-recepty.com.ua

Заарештували дядька, який вкрав у монастирі паску: хочуть дати від семи до дванадцяти років позбавлення волі із конфіскацією майна

Скоюючи злочин, він погрожував схожим на зброю предметом...

У Кропивницькому суд арештував чоловіка, який, погрожуючи схожим на зброю предметом, вкрав у монастирі паску.

Про це йдеться в опублікованій у Єдиному державному реєстрі судових рішень ухвалі Кіровського районного суду міста Кропивницький, інформує УНІАН.

В ухвалі сказано, що раніше неодноразово судимий уродженець Тернополя 13 квітня приблизно о 16:30 проник до приміщення пекарні Свято-Єлисаветинського монастиря Кіровоградської єпархії Української православної церкви, «де з погрозою застосування предмета, зовні схожого на вогнепальну зброю, умисно заволодів паскою».

Раніше неодноразово судимий уродженець Тернополя 13 квітня приблизно о 16:30 проник до приміщення пекарні Свято-Єлисаветинського монастиря Кіровоградської єпархії Української православної церкви, «де з погрозою застосування предмета, зовні схожого на вогнепальну зброю, умисно заволодів паскою.

Слідство кваліфікувало правопорушення за ч 3. ст 187 Кримінального кодексу («розбій, поєднаний з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище»). Цей злочин карається позбавленням волі на строк від семи до дванадцяти років із конфіскацією майна.

Суд ухвалив рішення відправити підозрюваного до СІЗО на 60 діб.

Зауважимо, що Свято-Єлисаветинський монастир належить до УПЦ Московського патріархату.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel