Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
У Ковелі перевірили, як під час карантину живуть діти із «проблемних» сімей

З батьками та дітьми проведено роз’яснювальну роботу.

Ковельська міська рада.

У Ковелі перевірили, як під час карантину живуть діти із «проблемних» сімей

Як забезпечені права дітей в умовах карантину моніторять працівники соціальних служб та поліції

Фахівці міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, інспекторами сектору ювенальної превенції Ковельського відділу поліції та відділу організації несення служби управління патрульної поліції відвідали за місцем проживання дітей з сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах та перебувають на обліку в службі у справах дітей.

Рейд здійснено відповідно до рекомендацій Міністерства соціальної політики та для оперативного моніторингу питань забезпечення прав дітей в умовах самоізоляції.

З батьками та дітьми проведено роз’яснювальну роботу щодо дотримання карантинних заходів та запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19.

З батьками та дітьми проведено роз’яснювальну роботу щодо дотримання карантинних заходів та запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19. Повідомили про продовження карантину до 11 травня 2020 року. Спілкувались з батьками стосовно забезпечення потреб дітей, необхідної допомоги.

Сім’ям були вручені продуктові набори від мережі магазинів «АТБ». Школярам подарували повчальні книжки розвиваючого характеру. Окремих батьків попереджено про відповідальність за неналежний догляд за дітьми.
Служба у справах дітей.

Джерело: Ковельська міська рада.
Telegram Channel