Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
На Рівненській АЕС на роботу вдома відправили майже 2 тисячі людей

Кількість звернень до лікарів через ГРВІ на Рівненській АЕС незначна.

Фото Кореспондент.

На Рівненській АЕС на роботу вдома відправили майже 2 тисячі людей

Станом на 9 годину 24 квітня 2020 року у Вараській міській ОТГ загалом зафіксовано 2 (дві) підозри на COVID-19 (одна за 22.04 та одна нова)

 Експрес-тести обох пацієнток показали негативний результат, зразки направлено на додаткове дослідження до обласного лабораторного центру. Результатів наразі ще не отримали, йдеться на сайті Рівненської АЕС. 

За інформацією штабу РАЕС з проведення карантинних заходів для запобігання захворюваності на COVID-19, на роботу вдома переведено 1823 працівники атомної станції, у відпустках – 1023 особи.

23 квітня вперше звернулись із захворюванням на ГРВІ до сімейних лікарів 2 працівники ВП РАЕС.

Надаємо графічну інформацію щодо звернень працівників РАЕС до медичних закладів з діагнозом ГРВІ, починаючи з початку введення карантинних заходів. 23 квітня вперше звернулись із захворюванням на ГРВІ до сімейних лікарів 2 працівники ВП РАЕС. Слід зазначити, що кількість звернень перебуває на низькому рівні.

За 23.04.2020 року до КНП ВМР «Вараський центр первинної медичної допомоги» звернулися з симптомами ГРЗ 16 мешканців міста, з них 8 дорослих та 8 дітей.

На стаціонарному лікуванні у ДЗ «СМСЧ №3 МОЗ України» перебуває 5 хворих на пневмонію, з них 1 дитина та 4 дорослих.

На самоізоляції перебувають 50 мешканців, з них 5 дітей та 45 дорослих.

У Володимирецькому районі Рівненської області та у Маневицькому районі Волинської області нових випадків на COVID-19 немає.
 

 

 

Джерело: Рівненська АЕС.
Telegram Channel