Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Генеральним директором Ковельського МТМО став Валентин Вітер

У 2014 році пан Вітер був обраний головою Волинської облради.

Фото із сторінки Валентина Вітра у Facebook.

Генеральним директором Ковельського МТМО став Валентин Вітер

Сьогодні, 24 квітня, міський голова Ковеля Олег Кіндер представив трудовому колективу медзакладу нового керівника

Очільник міста зазначив, що, зважаючи на рішення конкурсної комісії, підписав розпорядження про призначення генеральним директором Комунального некомерційного підприємства Ковельське міськрайонне територіальне медичне об’єднання Валентина Вітра терміном на п’ять років. Про це повідомила пресслужба Ковельської міської ради.

Працював фельдшером у Волинському протитуберкульозному диспансері, лікарем-хірургом у Волинській обласній клінічній лікарні, заступником головного лікаря Луцької міської поліклініки №1, заступником головного державного санітарного лікаря Волинської області, заступник головного лікаря обласної санітарно-епідеміологічної станції.

Про нового головного медика Ковеля відомо, що він народився 4 вересня 1973 року у Луцьку. Закінчив Тернопільськю державну медичну академію імені Горбачевського. У Тернопільській академії народного господарства здобув кваліфікацію магістра з адміністративного менеджменту. Працював фельдшером у Волинському протитуберкульозному диспансері, лікарем-хірургом у Волинській обласній клінічній лікарні, заступником головного лікаря Луцької міської поліклініки №1, заступником головного державного санітарного лікаря Волинської області, заступник головного лікаря обласної санітарно-епідеміологічної станції.

З грудня 2010 року - заступник голови Волинської обласної ради. У 2014 році обраний її головою. Згодом був викладачем у Луцькому базовому медичному коледжі. З 2018 — заступник начальника управління — начальник відділу організації надання медичної допомоги та режимно-секретної роботи, управління охорони здоров'я Волинської облдержадміністрації.З дружиною Валентиною виховують доньку та сина.

Telegram Channel