Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Рейтинг із 5 кращих стільців для годування малечі

При складанні рейтингу фахівці враховували відгуки батьків.

Фото enotznaet.ru.

Рейтинг із 5 кращих стільців для годування малечі

Нагодувати маленьку дитину буває дуже складно, особливо тяжко батькам дається період введення прикорму. Малюк, незвичний до нової їжі, викручується, плаче і плюється. А якщо дорослий при цьому тримає дитину на руках, то годування перетворюється на жах. Саме тому, для цього краще застосовувати спеціальне крісло, в якому малюку зручно сидіти і він буде надійно зафіксований

Обрати гарний стілець для годування допоможе наш рейтинг.

Стільці для годування: 5 кращих моделей

При складанні рейтингу було враховано декілька критеріїв:

● функціональність;

● ціна;

● якість;

● відгуки батьків.

Для невеликих приміщень обирайте недорогі класичні моделі, якщо ж житло дозволяє, тоді зверніть увагу на стільці-трансформери та інші.

В результаті, в десятку лідерів ввійшли:

1. Стілець для годування GT Baby HC-03. Модель легко складається, має функцію регулювання висоти та нахилу спинки. Її легко пересувати по кімнаті, так як стілець має 4 колеса.

2. Модель Carrello Caramel CRL-9501/3. Виготовляється в різних кольорах, що дозволяє використовувати крісло як для хлопчиків, так і для дівчаток. Має функцію регулювання висоти, нахилу спинки у 4 положеннях.

3. Стілець GT Baby HC-01. Модель середньої цінової категорії. Виготовлена із міцних матеріалів: металічні опори, пластикові вставки та якісний замінник шкіри. У кріслі регулюється висота та нахил спинки.

4. Модель Bertoni Tutti Frutti. Доступна за ціною та має відмінну якість. Має лаконічний дизайн та набрала багато позитивних відгуків батьків.

5. Стілець для годування Carrello Stella CRL-9503. Має функціонал: нахил спинки в 4 положеннях, регулювання висоти, прорезинені колеса, які легко встановлюються на стоп. Особливістю моделі є її зовнішній вигляд. Крісло виготовлено в мінімалістичному стилі і виглядає дуже сучасно.

Обираючи стілець, перш за все орієнтуйтесь на:

● площу житла;

● ціну;

● функціонал.

Для невеликих приміщень обирайте недорогі класичні моделі, якщо ж житло дозволяє, тоді зверніть увагу на стільці-трансформери та інші.

Telegram Channel