Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Камінь-Каширські правоохоронці радять, як вберегти житло від злодіїв

У випадку необхідності дзвоніть у поліцію.

Фото: Камінь-Каширський відділ поліції

Камінь-Каширські правоохоронці радять, як вберегти житло від злодіїв

Найпоширенішими видами злочинів, залишаються крадіжки. Загалом же проникати в чужу оселю зловмисники можуть декількома способами

Наприклад, шляхом пошкодження внутрішнього замка, а також підбором ключів до замків.

Інші ж зловмисники на перешкоди у вигляді замків на вхідних дверях особливо не зважають, обираючи шлях зламування, а інколи самі громадяни провокують крадіїв на вчинення подібного злочину.
Як правило, крадії вибирають для скоєння злочину такий час, коли більшість громадян перебувають на роботі чи за межами міста. Злодії знаходять спосіб проникнути в житло шляхом злому серцевини замка вхідних дверей, віджиму метало-пластикових вікон, підбору ключа. Часом навіть наявність міцних, броньованих дверей не може зупинити досвідченого крадія. Однак, дотримуючись найелементарніших правил безпеки, можна значно зменшити ризик бути окраденими.

У разі, якщо в будинок чи квартиру все-таки проникли злодії (наприклад, вхідні двері квартири відчинені, замок зламаний), негайно звертайтеся в поліцію і ні в якому разі не заходьте до приміщення.

Найкращим захистом вашої оселі є встановлення охоронної сигналізації та дотримання першочергових правил захисту: залишаючи свою оселю, закривайте вікна, двері та балкони.

«У разі, якщо в будинок чи квартиру все-таки проникли злодії (наприклад, вхідні двері квартири відчинені, замок зламаний), негайно звертайтеся в поліцію і ні в якому разі не заходьте до приміщення: можна не тільки знищити сліди злочинців, але й потрапити на них самих»,– про це повідомляє Камінь-Каширська поліція.

Джерело: Камінь-Каширський відділ поліції
Telegram Channel