Курси НБУ $ 39.78 € 42.31
Гурт Go-A, у якому й волинський виконавець, вдома готує відео для онлайн-шоу Євробачення

Організатори хочуть, щоб 41 пісня прозвучала онлайн.

Фото Анастасії Мантач.

Гурт Go-A, у якому й волинський виконавець, вдома готує відео для онлайн-шоу Євробачення

Зараз відбувається підготовка до показу 16 травня

Український гурт Go-A вдома на карантині готує відео для онлайн-шоу «Євробачення», яке відбудеться 16 травня. Про це пресслужба гурту повідомила Суспільному.

«Отже, зараз відбувається підготовка до шоу «Євробачення», яке відбувається 16 травня. Так як воно буде проходити в онлайн режимі, то ми знімаємо потрібні матеріали які будуть використані для шоу та для його попереднього промо. Це інтерв'ю, відповіді на цікаві питання від організаторів та інші відеоматеріали», – повідомили у пресслужбі.

Гурт відзначає, що «через карантин це все відбувається вдома», так як гурт «намагається пропагувати гасло Stay home (Залишайся вдома – ред.)»

Раніше організатори «Євробачення» анонсували онлайн-концерт, який називатиметься «Євробачення: Європа сяє світлом». Гурт відзначає, що «через карантин це все відбувається вдома», так як гурт «намагається пропагувати гасло Stay home (Залишайся вдома – ред.)»

Очікується, що всі виконавці, які планували приїхати у Роттердам, візьмуть участь в онлайн-концерті. Поїхати на конкурс мав 41 учасник, тож організатори хочуть, щоб 41 пісня прозвучала онлайн.

22 лютого у національному відборі пісенного конкурсу Євробачення-2020 переміг гурт Go-A. Він виконував пісню «Соловей».

Згодом Європейська мовна спілка скасувала проведення міжнародного пісенного конкурсу Євробачення-2020 через загрозу поширення коронавірусу.

Організатори вирішили, що учасники конкурсу, який перенесли на 2021 рік, мають до того часу написати нові пісні.

Гурт Go-A, який виграв нацвідбір Євробачення-2020, представлятиме Україну на Євробаченні 2021 року.

Telegram Channel