Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Міський голова Володимира Саганюк просить уряд зняти заборону на роботу ринків

Базари закрили з 16 квітня.

Фото «Бугу».

Міський голова Володимира Саганюк просить уряд зняти заборону на роботу ринків

Відповідне звернення Петро Саганюк направив прем'єр-міністру в понеділок. Раніше того ж дня зі скаргами на скруту в міськраду звернулися підприємці

27 квітня міський голова Володимира-Волинського Петро Саганюк звернувся до Прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля з проханням дозволити працювати ринкам (всіх типів) та бізнесу, а також послабити під час карантину умови його ведення. Про це інформує сайт міської ради Володимира-Волинського.

Виконавчий комітет міської ради не наділений повноваженнями приймати рішення про  відкриття чи закриття магазинів та ринків під час карантину.

Нагадаємо, що функціонування ринків (продовольчих, непродовольчих та змішаних) заборонене Постановою головного державного санітарного лікаря України від 16.04.2020 року за №10. Виконавчий комітет міської ради не наділений повноваженнями приймати рішення про  відкриття чи закриття магазинів та ринків під час карантину.

У міськраді додають, що для підтримки бізнесу виконавчим комітетом міської ради прийнято рішення на час карантину призупинити нарахування орендної плати та компенсації за надані комунальні послуги суб’єктів господарювання, що орендують приміщення міської комунальної форми власності у закладах освіти, фізичної культури і спорту, управління освіти, молоді та спорту та інші.

Зранку 27-го квітня у Володимирі-Волинському відбулися збори підприємців: вони вимагають підтримки або відкриття їхнього бізнесу.

Telegram Channel