Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Відкриття ринку в місті є справою облспоживспілки і підприємців – міський голова Нововолинська Сапожніков

Мер вважає, що пристосування ринкових місць до праці в нових умовах є винятково клопотом власника й працівників ринку.

Фото nov-rada.gov.ua.

Відкриття ринку в місті є справою облспоживспілки і підприємців – міський голова Нововолинська Сапожніков

Віктор Сапожніков переконаний, що подбати про належні умови і відкрити ринок має облспоживспілка як власник нововолинського ринку та люди, які там працюють

Міський голова Нововолинська Віктор Сапожніков заявив, що не виділятиме жодних коштів з міського бюджету на підготовку місцевого ринку до відкриття у «карантинних» умовах. Про це він сказав у відеозверненні, що оприлюднене на сайті Нововолинської міськради.

«Міська рада не закривала і не буде відкривати ринки. В комунальній власності нема жодного ринку», – сказав Сапожніков.

Він звернув увагу здебільшого підприємців, звернення яких про відкриття ринку тримав у руках, що постанова Кабміну про відкриття ринків називається «Щодо протидії поширенню хвороби...» і зауважив, що, поки не виконані усі пункти, передбачені постановою, ні про яке відновлення роботи не може йтися. Сапожніков підкреслив, що виконання поставлених держвладою умов – це клопіт власника ринку і його працівників. «Не ми будемо виконувати ці умови, а господар ринку – облспоживспілка і ви, шановні підприємці, які маєте там свої торговельні місця. Я з місцевого бюджету не маю права туди гроші виділяти», – додав міський голова Нововолинська.

«Не ми будемо виконувати ці умови, а господар ринку – облспоживспілка і ви, шановні підприємці, які маєте там свої торговельні місця. Я з місцевого бюджету не маю права туди гроші виділяти», – додав міський голова Нововолинська.

Відео, оприлюднене на сайті міськради:

 

Telegram Channel