Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Виші зможуть повернутися до стаціонарного навчання в червні при умові пом'якшення карантину

У Міністерстві кажуть, що рішення в університетах могтимуть приймати окремо щодо кожного з курсів.

Фото eenu.edu.ua.

Виші зможуть повернутися до стаціонарного навчання в червні при умові пом'якшення карантину

В МОН кажуть, що розіслали у виші рекомендаційні листи і що кожен заклад сам прийматиме рішення про відновлення навчання

Заклади вищої освіти зможуть повернутися до стаціонарного навчання в червні, якщо знімуть деякі обмежувальні заходи. Про це сказав заступник міністра освіти та науки Єгор Стадний, повідомляє Укрінформ. «Якщо будуть зняті ті обмеження, які зараз забороняють нам перебувати в навчальних аудиторіях, в бібліотеках, в приміщеннях, де проходить та ж сама практика, то ми в червні зможемо повернутися. І це буде рішення кожного окремого університету, причому це може бути окреме рішення для кожного з курсів, для різних спеціальностей», - сказав Стадний.

«Якщо будуть зняті ті обмеження, які зараз забороняють нам перебувати в навчальних аудиторіях, в бібліотеках, в приміщеннях, де проходить та ж сама практика, то ми в червні зможемо повернутися. І це буде рішення кожного окремого університету, причому це може бути окреме рішення для кожного з курсів, для різних спеціальностей», - сказав Стадний.

Він додав, що не йдеться про зняття деяких обмежувальних заходів.

«Ми рекомендаційним листом МОН минулого тижня написали закладам вищої освіти про те, що бажано постаратися розмістити захисти якомога далі до випуску, для того щоб надати усім максимальні можливості попрацювати над джерельним матеріалом, зробити всі необхідні заходи, щоб, власне, завершити написання самої дипломної роботи», - сказав Стадний.

Telegram Channel