Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
У Рівному поліція знову впіймала чоловіка, який на міській клумбі рвав тюльпани на продаж

Рвав квіти о 6 ранку, щоб заробити.

Фото Нацполіції Рівненської області.

У Рівному поліція знову впіймала чоловіка, який на міській клумбі рвав тюльпани на продаж

Правоохоронцям про зловмисників повідомив очевидець

1 травня патрульна поліція у Рівному впіймала двох людей, які зірвали понад сотню тюльпанів з міської клумби на майдані Незалежності. Це сталось близько 6-ї ранку, про таке правопорушення на лінію 102 повідомив очевидець.

Нагадаємо, в ніч з четверга на п’ятницю у центрі міста копи також наздогнали одного із цих чоловіків, який зірвав пів сотні квітів. Речниця патрульної поліції Рівненщини Оксана Юрченко Суспільному повідомила, що затримані сьогодні 25-ти та 42-річний рівняни загалом зірвали 130 квітів.

Патрульним зізнались, що їм вони потрібні для продажу.

На місце копи викликали слідчих. Патрульним зізнались, що їм вони потрібні для продажу. 

Нагадаємо, вчора ми повідомляли, що один тюльпан місту обійшовся у 13,5 гривень. Речник міськради Микола Прокопчук Суспільному повідомив, що загалом у Рівному за останні дні зірвали або пошкодили понад 1000 квітів.

– В минулі роки бувало, що дівчата 2-3 тюльпани собі вирвуть – та й все. Але щоб виривали так масово, та ще й з корінням і викидали – такого ми ще не бачили. Чи це провокація, чи на зло, чи нова «фішка» , чи на продаж – незрозуміло. Навіть у Тресті зеленого господарства не розуміють. Затримали вночі чоловіка, він дає покази, – коментував речник.

Як кваліфікували дії осіб та яка відповідальність їм загрожує – у поліції мають повідомити найближчим часом.

Telegram Channel