Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Ексдружина футболіста Тимощука: «Я була б рада закінчити все швидко, віддати йому більшу частину і…»

Кілька років вони були справді щасливими...

Фото з архіву Надії НАВРОЦЬКОЇ.

Ексдружина футболіста Тимощука: «Я була б рада закінчити все швидко, віддати йому більшу частину і…»

Надія Навроцька, яка проживає у Німеччині, де колись Анатолій грав за «Баварію», розповіла про нинішні відносини з чоловіком

Колишня дружина зірки українського футболу, уродженця Волині Анатолія Тимощука вважає, що той робить усе, аби їй і дітям не дісталося нічого після розлучення.

Про це вона розповіла журналістам програми «Великий футбол» на телеканалі «Футбол-1».

«З Анатолієм Тимощуком у нас все продовжується, ці конфлікти все ще не закінчені. Він просто затягує всі судові процеси. Виграти їх не може, тому затягує. Це спеціальна технологія. Вони придумують якісь феєричні шоу, – стверджує Надія. – Суть спору завжди одна і та ж: діти – як інструмент. Він завжди намагається використовувати доньок проти мене. Діти ростуть, живуть в соціумі і вже не можна пробувати робити з них якихось ненормальних. Я думаю, що це впирається в матеріальне. Його завдання: щоб Наді і дітям не дісталося жодного євро.

Його завдання: щоб Наді і дітям не дісталося жодного євро.

Неможливо йти кудись далі в житті, якщо залишаються такі хвости з минулого. Я була б дуже рада закінчити все швидко, віддати йому більшу частину і забути це. Він піддається якомусь впливу, я не можу цього зрозуміти. Це ж не поодинока історія. У футболістів це часто відбувається: під шумок їх просто обманюють, забирають все, що є. Є багато питань до нього, але він ховається і не відповідає на них.

Дівчатам він іноді телефонує, вони завжди беруть трубку. Я намагаюся, щоб вони брали телефон. Але їм особливо немає про що спілкуватися. Зазвичай це відбувається перед судами. Коли він дзвонить, я розумію, що він буде придумувати нову епопею з судами», – розповіла Надія «Великому футболу», звинувативши ще Анатолія у підкупі суддів (включення з Надією Навроцькою у проміжку відео 27.40-45.20).

До речі

У першому шлюбі Анатолія Тимощука з Надією Навроцькою народилося двоє доньок-близнят Ноа і Міа.

Як стверджує російська Вікіпедія, зараз тренер «Зеніта» Тимощук проживає з Анастасією Климовою, яка також подарувала йому двох діток.

Telegram Channel