Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
На Рівненщині 74-річний чоловік зарізав на 20 років молодшу співменканку

Як же ж так?!

Фото Національної поліції.

На Рівненщині 74-річний чоловік зарізав на 20 років молодшу співменканку

Під час сварки вдарив ножем у груди...

Смертельний удар ножем у груди 54-річній жительці села Липки завдав 74-річний співмешканець. Убивство він скоїв на подвір’ї односельчанки, до якої прийшли допомогти зарізати худобу, повідомляє Відділ комунікації поліції Рівненської області.

Повідомлення про те, що на вулиці Миру потрібна допомога поліції, надійшло на спецлінію 102 учора, сьомого травня, о 13:30. 

Під час сварки, яка виникла між співмешканцями, чоловік наніс жінці удар кухонним ножем у груди.

Слідчо-оперативна група на місці події виявила без ознак життя 54-річну місцеву мешканку. Як встановили поліцейські, під час сварки, яка виникла між співмешканцями, чоловік наніс жінці удар кухонним ножем у груди. Потерпіла ще зуміла повідомити власниці обійстя, що сталося, після чого втратила свідомість. Відповідно до лікарського свідоцтва смерть жінки настала внаслідок проникаючого ножового поранення грудей із ушкодженням серця. 

Зловмисника затримали на місці події та в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України помістили до ізолятора тимчасового тримання.

У рамках кримінального провадження, розпочатого за попередньою правовою кваліфікацією частини 1 статті 115 Кримінального кодексу України, слідчі Гощанського відділення поліції повідомили 74-річному зловмиснику про підозру. Наразі у суді вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

Досудове розслідування триває. Поліцейські встановлюють усі обставини події, зокрема мотиви скоєного злочину та причину конфлікту.  

Telegram Channel