Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Молодик із Рівненщини може сісти в тюрму, бо взяв чужу машину «покататися»

Власник «жигулів» забув ключі в авто.

Фото відділу комунікації поліції Рівненської області.

Молодик із Рівненщини може сісти в тюрму, бо взяв чужу машину «покататися»

Відсутність своєї автівки 32-річний житель Березного виявив вчора, восьмого травня, близько сьомої ранку. Викрадача транспортного засобу поліцейські розшукали за кілька годин

Власник автомобіля «ВАЗ 2101» пояснив правоохоронцям, що приїхав до знайомих та припаркував його у провулку Суворова всього на годину. Однак, необачно залишив ключі у замку запалювання. 

Цим і скористався 22-річний житель села Городище, який у той момент проходив повз.

«Новий» керманич, який до того ж був напідпитку, зізнався поліцейським, що просто хотів покататися. 

Орієнтування автомобіля розіслали всім екіпажам поліції. І вже через деякий час на вулиці Корецькій районного центру вказаний автомобіль зупинив екіпаж групи реагування. «Новий» керманич, який до того ж був напідпитку, зізнався поліцейським, що просто хотів покататися. 

За фактом незаконного заволодіння транспортним засобом слідчі Березнівського відділення поліції розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 289 Кримінального кодексу України. Вирішується питання про повідомлення зловмиснику про підозру у вчиненні злочину. 

Максимальне покарання, яке може загрожувати чоловіку – позбавлення волі на строк від трьох до п’яти років.

Відомо, що 22-річний житель села Городище вже притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення майнових злочинів. 

Telegram Channel