Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
«Не тобі вирішувати, чий Крим!» – борець Богдан Грицай викликав боксера Олександра Усика на бій без правил (Відео)

Чоловіку страшенно не сподобався ролик Усика в Instagram.

Скріншот: Богдан Грицай / YouTube.

«Не тобі вирішувати, чий Крим!» – борець Богдан Грицай викликав боксера Олександра Усика на бій без правил (Відео)

Грицай заявив, що реагує так само, як частина українського суспільства, яка не згодна із заявами Усика про окупацію Росією Криму


Український борець вільного стилю Богдан Грицай викликав боксера Олександра Усика на бій без правил. Спортсмен опублікував відеозвернення на YouTube, в якому пояснив, що в такий спосіб відреагував на відео Усика в Instagram, де він нокаутує «диванного експерта».

«Я, Богдан Грицай з української Шепетівки, звертаюся до Олександра Усика з українського Криму, тимчасово окупованого Російською Федерацією. Олександре, ось подивився твій останній відосик, де ти намагаєшся залякувати людей. Ти що, Кадиров? Насправді я не жартую. Якщо спортсмени бійцівських видів спорту будуть застосовувати свої навички проти прав свободи та  людини, то бандитизм кінця Радянського Союзу буде здаватися справедливістю та правопорядком. Я не знаю, Усик, до чого готує тебе твій куратор», – сказав борець вільного стилю.

За словами Богдана Грицая, Усик має зрозуміти, наскільки небезпечними є бої без будь-яких правил.

«Спочатку ти на камеру розповідав про «благословення митрополита», а потім обіцяєш «бити морди народним депутатам». Тепер ти вирішив почати погрожувати всім громадянам України. Судячи з твоїх останніх відео, ти спеціаліст у всьому. Коментуєш усе підряд: медицину, коронавірус, історію, декомунізацію, богослов'я. Особливо кумедним було ото ваше з Ломаченком про етногенез триєдиного російського народу імені Кадирова і Путіна», – додав борець.

«Я приймаю виклик. Після цього бою ти, Олександре, засвоїш урок, що бої без правил навіть для професійного боксера є неприпустимі. І буде ще один урок: не тобі вирішувати, чий Крим і що писати і говорити українцям», – підкреслив спортсмен.

Грицай заявив, що реагує так само, як частина українського суспільства, яка не згодна із заявами Усика про окупацію Росією Криму.

«Ти не залишив мені вибору. Я і є той диванний експерт, який стібеться з твоїх ватних відео, малограмотних коментарів, дитячих віршиків і російського сценарію, який ти хочеш просунути. Я той самий, кого собі на біду ти, Олександре, ти викликав на бій без правил. Без будь-яких правил. Я приймаю виклик. Після цього бою ти, Олександре, засвоїш урок, що бої без правил навіть для професійного боксера є неприпустимі. І буде ще один урок: не тобі вирішувати, чий Крим і що писати і говорити українцям», – підкреслив спортсмен.

 

Telegram Channel