Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Волинський театр ляльок сьогодні покаже онлайн-виставу про Солом'яного бичка

Показ для малят на сайті театру запланований з 12 до 14 години.

Фото Суспільного.Волинь.

Волинський театр ляльок сьогодні покаже онлайн-виставу про Солом'яного бичка

Колектив чекає послаблення карантинних заходів, аби працювати над оновленням репертуару

Онлайн-трансляцію вистави в обласному академічному театрі ляльок запланували на неділю 10 травня. Про це розповів Суспільному директор, художній керівник театру Данило Поштарук. Каже: театр пустує з 10-го квітня, відколи тут відбулася остання перед карантином вистава. Колектив чекає послаблення карантинних заходів, аби могли працювати над оновленням репертуару і зустріти глядачів прем’єрами. Данило Поштарук розповідає: актори сподівалися на короткотривалий карантин. Коли його продовжили - вирішили показати вистави онлайн.

Директор театру ляльок Данило Поштарук: «Солом'яний бичок» і «Пригоди Пінокіо» вони не професійно зняті, любителями на телефон, але пристойно більш-менш. А решту ми б записали після 12-го травня, коли дозволять масові заходи. Якраз перервали нам репетиції, були в роботі дві вистави».

Щомісяця в театрі показують близько 20 вистав, у квітні планували 30 – вони не відбулися, - каже Данило Поштарук. Додає: через відсутність глядачів театр нині у скруті. Директор театру ляльок Данило Поштарук: «Солом'яний бичок» і «Пригоди Пінокіо» вони не професійно зняті, любителями на телефон, але пристойно більш-менш. А решту ми б записали після 12-го травня, коли дозволять масові заходи. Якраз перервали нам репетиції, були в роботі дві вистави».

Директор театру ляльок Данило Поштарук: «Дійде той час, що в нас не буде жодної копійки, адже коли йде вистава, то грошики капають в касу, а зараз вистав немає, за відео ніхто нічого не буде платити і тому ми залишимося скоро в дуже складному становищі: не буде чим заплатити за телефон, світло, воду, тільки лишається захищена стаття – середня по зарплаті».

Виставу «Солом'яний бичок» можна буде подивитися на сайті театру з 12 до 14 години сьогодні, 10 травня.

Telegram Channel