Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
На Рівненщині жінка засадила ножа в живіт власному чоловікові, батьку її двох дітей (Фото)

Як же ж так?!

Фото Національної поліції.

На Рівненщині жінка засадила ножа в живіт власному чоловікові, батьку її двох дітей (Фото)

Цьому передував конфлікт між подружжям

Із проникаючим ножовим пораненням черевної порожнини у реанімаційне відділення лікарні госпіталізували десятого травня 41-річного дубенчанина. Причетною до завданих тяжких тілесних ушкоджень виявилася його 32-річна дружина, повідомляє Відділ комунікації поліції Рівненської області.

Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що близько 21-ї години між подружжям виник конфлікт, під час якого чоловік напідпитку накинувся на дружину із кулаками, що вже ставалося неодноразово. Жінка не стала терпіти знущань і завдала йому удар кухонним ножем у живіт. На момент інциденту у будинку в іншій кімнаті перебували двоє їхніх малолітніх дітей.

Близько 21-ї години між подружжям виник конфлікт, під час якого чоловік напідпитку накинувся на дружину із кулаками, що вже ставалося неодноразово. Жінка не стала терпіти знущань і завдала йому удар кухонним ножем у живіт. На момент інциденту у будинку в іншій кімнаті перебували двоє їхніх малолітніх дітей.

Відомості за фактом умисного тяжкого тілесного ушкодження були внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за попередньою правовою кваліфікацією частини 1 статті 121 Кримінального кодексу України. Після проведення необхідних слідчих дій та за результатами судово-медичної експертизи прийматиметься процесуальне рішення про остаточну кваліфікацію кримінального правопорушення. 

Наразі потерпілий перебуває у медзакладі. Після проведеного оперативного втручання його життю нічого не загрожує. 

Досудове розслідування триває.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel