Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
У Волинському лабораторному центрі – спалах коронавірусу

Всі працівники Центру забезпечені засобами індивідуального захисту – масками, халатами, захисними костюмами, рукавичками, дезінфекторами.

Фото УП.

У Волинському лабораторному центрі – спалах коронавірусу

У Любомльському міжрайонному відділі Волинського лабораторного центру МОЗ на коронавірус захворіли чотири працівники. Інфікування не пов'язане з професійною діяльністю

Про це повідомила завідувачка Любомльського міжрайонного відділу Леся Ткачук у коментарі УП.

«Перша особа захворіла у побуті. Перебіг хвороби був безсимптомний, працівниця ходила на роботу. Потім з'явилася хрипота і температура 37,2. Тест ПЛР показав позитивний результат. Оскільки у працівників близький контакт, то захворювання поширилося протягом тижня. Дві особи госпіталізовані в інфекційне відділення, вони в легкій формі. Двоє – на самоізоляції. Важких випадків у нас немає», - сказала вона.

Дві особи госпіталізовані в інфекційне відділення, вони в легкій формі. Двоє – на самоізоляції. Важких випадків у нас немає/

За словами завідувачки відділом, всі працівники забезпечені засобами індивідуального захисту – масками, халатами, захисними костюмами, рукавичками, дезінфекторами. Колеги тих, хто захворіли, були обстежені ПЛР-тестами. Вже відомо, що 11 співробітників мають негативний результат, ще один тест – у роботі.

Леся Ткачук уточнила, що у Любомльському міжрайонному відділі не проводять тестувань та досліджень на COVID-19. Працівники відправляють тести у Луцьк, до Волинського обласного лабораторного центру МОЗ. 

 

Telegram Channel