Курси НБУ $ 39.00 € 42.16
На Волині горе-водій в’їхав у торговий павільйон і утік

Не сідайте «під мухою» за кермо!

Фото pixabay.com.

На Волині горе-водій в’їхав у торговий павільйон і утік

Цими днями у Горохівському районі зафіксовано кілька курйозних ДТП

Близько третьої години ночі у Мар’янівці якийсь горе-водій в’їхав у паркан і торговий павільйон. Вочевидь, йому потрібно повчитися порядності, бо нашкодив і безсоромно втік.

У Скобелці 34-річний горохівчанин теж не розрахував свої можливості на дорозі: о третій годині ночі підпер своїм «Опелем» людський паркан і ворота, за що горохівські поліцейські склали адмінпртокол за статтею 124 КУпАП України.

О третій годині ночі підпер своїм «Опелем» людський паркан і ворота, за що горохівські поліцейські склали адмінпртокол за статтею 124 КУпАП України.

Схожа пригода сталася в Софіївці. Водій «Жигулів»  докерувався ними до того, що близько 23.00 години в’їхав у чужий город. Господар навіть в темноті побачив, що шофер добряче хитався на ногах, однак оковита вперто підштовхувала свою жертву знову  за кермо.

Працівники Горохівського відділу поліції ГУНП у Волинській області склали на порушника адмінпротокол. Він отримає покарання, відповідно до ч.1 статті 130 КУпАП України.

Кумедна історія сталася і в селі Скриголове – про це читайте у нашій публікації «Волинянин на тракторі протаранив ворота односельчанина».


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel